Buiten sporten: Dat kan bij tennisvereniging 't Woud

Buiten sporten: Dat kan bij tennisvereniging 't Woud

Samen met de KNLTB biedt TV 't Woud jou de mogelijkheid om deze zomer lekker buiten te sporten.

Deze Zomer Challenge is dé ideale sportieve mogelijkheid voor sporters om deze zomer door te komen. Het lidmaatschap loopt tot eind september.
Deelnemers aan de Zomer Challenge kunnen tot eind september

  • Kennis maken met tennis
  • Onbeperkt vrij spelen
  • Eventueel inschrijven voor lessen
  • Meedoen met de zomeravondcompetitie en een mogelijk intern toernooi

Corona Update: Dubbelen mag weer!

Dubbelen mag weer!

Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet van 19 mei heeft de KNLTB besloten de richtlijnen voor tennis en padel versneld te versoepelen.
Spelers mogen vanaf 20 mei ook dubbelen, 4 spelers op een baan bij tennis is bij vrij spelen toegestaan, mits de 1.5 meter gehandhaafd wordt.
Het clubhuis en terras moeten volgend op de overheidsmaatregelen voor sportkantines nog gesloten blijven tot 1 september.

Update Corona crisis - Protocol vereniging

 Corona

Beste leden van ´t Woud,

Update coronacrisis. Protocol

Vorige week heeft het kabinet toestemming gegeven om sportactiviteiten voorzichtig op te starten. De jeugd t/m 18 jaar mag, onder voorwaarden, vanaf 29 april weer met elkaar buiten sporten en dat is goed nieuws! Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren de kans krijgen om mee te doen, dus ook niet-leden van een vereniging.

Het bestuur van ’t Woud heeft bij het maken van de afspraken gebruik gemaakt van de richtlijnen en het stappenplan van de KNLTB: (zie www.knltb.nl)