Open toernooi 2022

De voorjaarscompetitie ligt inmiddels alweer achter ons en dat betekent dat het toernooiseizoen is geopend. Net als voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar in augustus ons eigen open toernooi in de categorieën 3 t/m 8 voor de onderdelen enkel, dubbel en gemengd dubbel.
 
De inschrijving voor dit mooie toernooi is nu geopend. Wij gaan er weer een ouderwets gezellige week van maken. Wij hopen natuurlijk ook op grote animo van onze eigen leden, want hoe meer leden, hoe gezelliger de week. Geef je dus gauw op en zegt het voort!
 
Inschrijven kan via: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/C7B94FCC-9720-4AE8-9B88-DD7DF56743E1 (wellicht dit even op een andere manier via hyperlink weergeven)
 

Geslaagd Stratentennis toernooi

Wat een gezellige week hebben we er samen van gemaakt! We hebben onze mooie tennisvereniging goed op de kaart gezet voor alle niet-leden die aanwezig waren. Complimenten voor alle aanvoerders en leden die hen zo goed en leuk hebben begeleid! 
 
Er was een fantastische opkomst met 12 teams en bijna 100 deelnemers, waarvan bijna de helft niet-leden! Er waren leuke wedstrijdjes, het was heerlijk weer en een topsfeertje! Donderdagavond als afsluiter een mooie feestavond, met een optreden van zanger Bas (mogelijk gemaakt door de voorzitter 👍🏻) en de hele week heerlijke hapjes van John en Laura. Dank daarvoor! 
 
Hopelijk zien we veel nieuwe talenten terug op de baan, bij een tennisles, de zomeravondcompetitie of bijvoorbeeld de clubkampioenschappen. 
 
De uitslag van de het Stratentoernooi 2022: 
1. Buitenpoorters 🏆🥇
2. Kolgans & Rietgans 🥈
3. Dorpsstraat & Bessie 🥉
 
4. Wijzend
5. Klaverweide 
6. Weidelaan & Korte Dres 
7. Sneeuwgans Zuid 
8. Dreef & Sint Matthijsstraat 
9. Sneeuwgans Noord
10. Ganker 
11. Oosterwijzend 
12. Vriendschap & ‘t Woud (speelden alleen maandag)

Aanleg padelbanen stopgezet

De aanleg van padelbanen binnen ons park wordt nu niet doorgezet in verband met de geluidsoverlast. De kans op een omgevingsvergunning is vrijwel nihil, nog daargelaten de overlast die buren zullen ervaren. Wel blijven we de ontwikkelingen bij buurverenigingen en de KNLTB nauwgezet volgen. Ook willen we graag in overleg met de gemeente over de gevolgen hiervan voor de toekomst van onze vereniging.

Algemene ledenvergadering verplaatst

Helaas is het bestuur genoodzaakt om wegens onvoorziene/persoonlijke omstandigheden de jaarlijkse ledenvergadering van donderdag 3 maart te verplaatsen naar donderdag 17 maart om 20:00 (2 weken later dus). De eerder door de secretaris verstuurde inzet en agenda daarvoor blijven onveranderd. Vervelend dat dit zo last-minute moet, excuses daarvoor.