Vertrouwenscontactpersoon

Omdat ook bij sportverenigingen wel eens grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt is sinds kort Sonja Bakkum als externe vertrouwenscontactpersoon aangetreden.

Winteravondcompetitie gaat van start

Bij voldoende inschrijvingen gaat op 13 september de Winteravondcompetitie 2022-2023 van start. Nieuw hierbij is dat we niet meer om 19:00 uur beginnen maar om 19:30 uur. Hopelijk levert dat meer inschrijvingen op. Ga hier rechtstreeks naar het inschrijfformulier. Voor de overige informatie kun je bij de index terecht.

2e Koffietennis ochtend op vrijdag

Al heel veel jaren is er op woensdagochtend Koffietennis. Om 9:00 gaan we tennissen, om 10:00 uur is er koffie en om 10:30 uur kan er nog een uur getennist worden.

Per 2 september gaan we dit ook op de vrijdagochtend organiseren. En ook dan geldt: je komt als je zin hebt, of je goed of slecht kunt tennissen maakt niet uit. Misschien kan deze extra ochtend zelfs nieuwe leden opleveren.

Geslaagd Stratentennis toernooi

Wat een gezellige week hebben we er samen van gemaakt! We hebben onze mooie tennisvereniging goed op de kaart gezet voor alle niet-leden die aanwezig waren. Complimenten voor alle aanvoerders en leden die hen zo goed en leuk hebben begeleid! 
 
Er was een fantastische opkomst met 12 teams en bijna 100 deelnemers, waarvan bijna de helft niet-leden! Er waren leuke wedstrijdjes, het was heerlijk weer en een topsfeertje! Donderdagavond als afsluiter een mooie feestavond, met een optreden van zanger Bas (mogelijk gemaakt door de voorzitter 👍🏻) en de hele week heerlijke hapjes van John en Laura. Dank daarvoor! 
 
Hopelijk zien we veel nieuwe talenten terug op de baan, bij een tennisles, de zomeravondcompetitie of bijvoorbeeld de clubkampioenschappen. 
 
De uitslag van de het Stratentoernooi 2022: 
1. Buitenpoorters 🏆🥇
2. Kolgans & Rietgans 🥈
3. Dorpsstraat & Bessie 🥉
 
4. Wijzend
5. Klaverweide 
6. Weidelaan & Korte Dres 
7. Sneeuwgans Zuid 
8. Dreef & Sint Matthijsstraat 
9. Sneeuwgans Noord
10. Ganker 
11. Oosterwijzend 
12. Vriendschap & ‘t Woud (speelden alleen maandag)

Open toernooi 2022

De voorjaarscompetitie ligt inmiddels alweer achter ons en dat betekent dat het toernooiseizoen is geopend. Net als voorgaande jaren organiseren wij ook dit jaar in augustus ons eigen open toernooi in de categorieën 3 t/m 8 voor de onderdelen enkel, dubbel en gemengd dubbel.
 
De inschrijving voor dit mooie toernooi is nu geopend. Wij gaan er weer een ouderwets gezellige week van maken. Wij hopen natuurlijk ook op grote animo van onze eigen leden, want hoe meer leden, hoe gezelliger de week. Geef je dus gauw op en zegt het voort!