Winter challenge

Buiten sporten, dat kan bij Tennisvereniging 't WOUD.

Download onze flyer met meer informatie over onze Winter Challence.

Wil je gewoon lid worden? Hier vind je meer informatie.

 

Corona Update: dubbelen en trainen met 4 per baan mag weer

Het kabinet heeft bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf donderdag 19 november. Dat betekent dat de maatregelen zoals bekend gemaakt op 13 oktober weer gaan gelden, sportkantines blijven gesloten, amateursportwedstrijden zijn verboden en de maximale groepsgrootte is 4 personen. Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is weer toegestaan.

De maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben effect, het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt. Maar de cijfers zijn nog niet op een niveau om de maatregelen verder te versoepelen. De 'gedeeltelijke lockdown' en de maatregelen van 13 oktober blijven daarom van kracht tot half december. Begin december maakt het kabinet opnieuw de balans op en bepaalt dan het vervolg van de maatregelen.

Zie ook de informatie op de KNLTB site.

Weer nieuwe Corona maatregelen

Helaas worden we steeds getroffen door de impact van het corona virus. De regering heeft gisteren diverse landelijke maatregelen getroffen. Ook de tennissport wordt hierbij niet ontzien. Als bestuur volgen wij deze richtlijnen met de aanvullingen hierop van de Knltb. Met ingang van vandaag  worden de georganiseerde activiteiten gestopt. Op korte termijn betekent dit dat de competitie wordt beëindigd en de koffietennis en winteravond tot nader order worden uitgesteld. Vrij tennissen is in zowel de enkel als de dubbel wel mogelijk.
 
Wel zijn hieraan voor volwassenen nadere voorwaarden verbonden:
1. houd altijd 1,5 meter afstand, zowel naast als op de baan en vermijd dus fysiek contact;
2. reserveer de baan vooraf via de Knltb ClubApp. Voor degenen die de app nog niet hebben geïnstalleerd, op onze website www.tvtwoud.nl onder nieuws (meer artikelen) is een handleiding te vinden. Kom je hier niet uit, stuur even een mail naar penningmeester@tvtwoud.nl;
3. verlaat na afloop van je wedstrijd meteen het complex;
4. de maximale groepsgrootte voor volwassenen is 4 personen (exclusief trainer);
5. ga niet samen op een bankje zitten en wissel tussen de games door met de klok mee;
6. kantine en kleedkamers blijven gesloten.
 
 
Als bestuur doen wij er alles aan om de vereniging open te houden, zodat we allemaal kunnen blijven tennissen. We rekenen dan ook op jullie medewerking.
 

Competitie 2020 is begonnen

Nadat de voorjaarscompetitie wegens corona niet gespeeld kon worden is nu de (najaars)competitie gestart. We hebben teams op dinsdagochtend, vrijdagavond, zaterdag en zondag. Kom eens kijken hoe de teams het doen, maar let daarbij op het naleven van de corona regels. Volg hier de planning en uitslagen van de wedstrijden.

Corona maatregelen verzwaard

Helaas worden we door het covid-19 virus en de landelijke ontwikkelingen weer een stap teruggeworpen in de mogelijkheden om te tennissen. Vanaf 5 november tot en met 18 november is het alleen toegestaan om te enkelen op onze tennisvereniging. Voor nadere informatie verwijzen wij jullie naar de berichtgeving op de KNLTB site.

Hopelijk mogen we na deze periode weer volop genieten van tennissen.

Nieuwe Corona maatregelen

Het alsmaar stijgende aantal besmette personen is voor de regering aanleiding geweest om nieuwe maatregelen af te kondigen. Die hebben ook effect op onze vereniging en onze activiteiten.

1. De kantine gaat dicht
2. Tennissen blijft mogelijk
3. Bij door de vereniging georganiseerde activiteiten:
- men kan gebruik maken van de kleedkamers
- men kan gebruik maken van het toilet
- bij binnenkomst handgel gebruiken
- er wordt niets geschonken in de kantine
-10 minuten voor aanvang aanwezig zijn.
- tussen de wedstrijden kan men op het terras eigen meegebrachte consumptie nuttigen
- terrasverwarming mag dan aan
- na de wedstrijden gelijk naar huis.
- bij competitie kunnen de aanvoerders een sleutel ophalen bij de bekende adressen

Meer informatie vind je bij de KNLTB.