Verslag Schooltennis

JGD schooltennis 01

Op vrijdag 8 maart startten we om 8.45 uur met schooltennis.
Gelukkig hadden we redelijk droog weer, hoewel de temperatuur wel wat hoger had mogen zijn. Dit mocht echter de pret niet drukken en zowel de kinderen als wij hadden er veel zin in.

De groepen 3 t/m 6 mochten per groep , 45 minuten ervaren dat tennis “vet cool is “. Onder leiding van enthousiaste leraren van tennisschool All In, werden er verschillende spelletjes met racket en bal gedaan. De oefening met de ballenmachine was wel favoriet bij de kinderen. Na afloop kregen de kinderen een vaantje en onder de kreten : Tennis is vet cool! Gingen ze ook nog op de foto met zijn allen. Toen nog even wat limonade en wat lekkers smullen in de kantine.

JGD schooltennis 02 JGD schooltennis 03

We hopen dat de kinderen nu al een beetje enthousiast zijn geworden voor tennis en dat ze allemaal woensdag 13 maart om 13.30 uur gebruik maken van de gratis proefles….

Voor degenen die dan helemaal de smaak te pakken hebben gekregen van het tennissen is er ook nog een aanbieding van 3 lessen voor € 5 die start op 3 april 2013.

Het was in ieder geval een hele gezellige dag en volgens de reactie die we al hebben gekregen van de St. Nicolaasschool, hebben alle kinderen erg genoten.