ALL-IN Tennisgames Tour van start

ALL-IN TENNISGAMES TOUR VAN START

Hoorn, 22 mei 2017 – Op woensdag 7 juni zal de ALL-IN Tennisgames Tour van start gaan bij Sportcentrum de Weyver in Hoogwoud.

Alle ALL-IN kinderen van verschillende tennisverenigingen gaan met elkaar de strijd aan op verschillende locaties in West-Friesland. Het startschot van de tour zal dit jaar klinken in Sportcentrum de Weyver in Hoogwoud. Daar zullen alle tennissende kinderen weer een prachtige tennis dag beleven.

De kinderen spelen op verschillende tennisbanen met verschillende afmetingen. Zo spelen de kinderen vanaf 5 jaar op mini veldjes (rood), de wat oudere kinderen op drie-kwart tennisbanen (oranje) en de oudste kinderen op een hele tennisbaan met iets zachtere tennisballen (groen).

Tennisgames In de winter van 2015 is er een speciale jeugd competitie opgezet in het Sportcentrum Hoorn; de Tennis Games. Dit was zo’n groot succes dat er tijdens de zomer van 2016 een Tennis Games Tour is opgezet. Deze tour ging langs 5 tennisverenigingen. Dit jaar doen er maar liefst 8 verenigingen uit West-Friesland mee. Opvallende nieuwkomers zijn Indoor tennisclub de Weyver in Hoogwoud, ETC Enkhuizen en t.v. de Kaag in Wervershoof.

Deelnemers

“Tennis leeft in de omgeving van Hoorn, dat zien we aan het aantal deelnemers van deze tour” zegt tennisschool eigenaar Joris Kleinloog. “vorig jaar deden maar liefst 164 kinderen mee met de verschillende toernooien op de verschillende verenigingen. De toernooien zijn heel leerzaam voor de kinderen en het is geweldig om te zien hoe de vrijwilligers van de verenigingen de toernooien organiseren”

flyer ALL IN junior tour

Verslag Schooltennis

JGD schooltennis 01

Op vrijdag 8 maart startten we om 8.45 uur met schooltennis.
Gelukkig hadden we redelijk droog weer, hoewel de temperatuur wel wat hoger had mogen zijn. Dit mocht echter de pret niet drukken en zowel de kinderen als wij hadden er veel zin in.

Jeugdcommissie

tvtw nws clubcamp jeugd01

De Jeugdcommissie (JC) organiseert diverse activiteiten speciaal voor de jeugdleden.
Het betreft de leden in de leeftijd tot 18 jaar. Let op: je bent seniorlid met ingang van 1 januari van het jaar waarin je 18 wordt.