tvtw ss park sneeuw

Tennisvereniging 't Woud

Onze vereniging is op 22 maart 1973 opgericht.

Met ingang van 1 februari 2006 kan het park alleen betreden worden met behulp van de KNLTB ledenpas. Deze ledenpas is 12 maanden geldig vanaf 1 april. De leden die hebben opgezegd kunnen vanaf 1 januari van het nieuwe jaar de KNLTB ledenpas niet meer gebruiken, deze wordt geblokkeerd. Na de contributie voor het nieuwe jaar te hebben voldaan wordt de nieuwe ledenpas verstrekt en kan men met deze pas weer de toegangspoort openen naar de tennisbanen.

Op de paal naast de toegangspoort is een kaartlezer geplaatst, waar men de KNLTB ledenpas door moet halen. Hierdoor wordt het elektrische slot ontgrendeld en kan men de toegangspoort openen. Bij het verlaten van de tennisbanen hoeft men alleen de deurkruk naar beneden te duwen om de toegangspoort te openen.

Door de tennisbanen op deze wijze af te sluiten wordt voorkomen dat niet-leden zomaar het park kunnen betreden.

Het huishoudelijk reglement van onze vereniging
pdfHuishoudelijk_reglement.pdf78.21 KB

Het bestaande baanreglement