Clubkampioenschappen 2020

Het Open Toernooi kan dit jaar niet doorgaan, maar er is gelukkig wel ruimte voor een evenement van iets kleiner - maar zeker niet minder gezellig - formaat: de Clubkampioenschappen voor junioren & senioren. Naast sportiviteit staat gezelligheid met de leden onderling deze week centraal, uiteraard rekening houdend met de geldende Corona-maatregelen.
 
De Clubkampioenschappen worden gehouden van zondag 16 augustus t/m zaterdag 22 augustus.
 
Er wordt gespeeld in 3 leeftijdscategorieën: Jeugd (t/m 18 jaar), Senioren (17+) en Veteranen (60+). Je kunt inschrijven voor de enkel, dubbel en gemengd dubbel. Het staat de veteranen uiteraard ook vrij om zich in te schrijven in de Senioren categorie.
 
Deelname is gratis en afhankelijk van de inschrijvingen zullen we leeftijdsgroepen en speelsterktes zoveel mogelijk bij elkaar indelen. We streven ernaar elke deelnemer minimaal 2 wedstrijden te laten spelen.
 
De finales vinden plaats op zaterdag 22 augustus met gezelligheid op ons terras en afsluitend een corona-veilige prijsuitreiking met een hapje en een drankje.
 
Dus voor iedereen die zin heeft in een paar leuke potjes en een gezellig week, schrijf je nu in via deze link: INSCHRIJVEN CLUBKAMPIOENSCHAPPEN
 
Wij kijken er in ieder geval enorm naar uit!