Winteravondcompetitie 2020-2021

Zomeravond

Winteravondcompetitie 2020-2021

Nu de scholen weer zijn begonnen is het tijd voor de winteravondcompetitie.

Klik op Deze link voor de laatste, meest up to date wedstrijd indeling. Mochten de wedstrijden i.v.m. de weersomstandigheden niet doorgaan, zullen we dit uiterlijk om 18:45 op de speeldag zelf via een bericht op Facebook (Like onze verenigingspagina!), Twitter én de website bekend maken.

Geef je snel op via deze link

Clubkampioenschappen 2020 zijn begonnen

De planning voor de clubkampioenschappen is bekend! Wat een mooie wedstrijden staan er elke dag op het programma. Kom dus gezellig kijken! Hier vind je de meest actuele planning.

De wedstrijden op de finaledag (zaterdag 22 augustus) worden later gepubliceerd (er zijn dan ook nog veel poulewedstrijden). De jeugd krijgt een bericht van de jeugdcommissie over de wedstrijden op zaterdag. Zaterdag is ook de loterij voor alle deelnemers en de prijsuitreiking.

Met maar liefst 55 deelnemers belooft het een mooie week vol spannende en gezellige wedstrijden te worden. Er wordt gespeeld in 3 leeftijdscategorieën: Jeugd (t/m 18 jaar), Senioren (17+) en Veteranen (60+). Er is in verband met de Corona-maatregelen 2 uur per wedstrijd ingepland. De wedstrijden worden gespeeld om twee gewonnen sets met eventueel een beslissende supertiebreak.

Iedereen is natuurlijk op de hoogte van de RIVM richtlijnen m.b.t. het bewaren van onderling afstand, maar wij willen toch nog eenmaal vragen om dit tijdens deze week op het park ook te doen.
Het zou zonde zijn als we het toernooi moeten afbreken of zelfs een boete incasseren.

Tot op of langs de baan!